Harvendusraie | Metsa ABC

Metsa on kodumaine metsamajandusettevõte, mis asub Eestis. Nad on volitatud metsa ülestöötamise ettevõte, mille meeskonnal on kohalikul metsaturul rohkem kui kahe aastakümne kogemus. Metsa peamine eesmärk on pakkuda kvaliteetset metsa ülestöötamisteenust erametsaomanikele. Kõige rohkem hindavad nad autentsust, kokkulepetele kuuletumist ja head koostööd.



Metsa tegeleb metsamajandamisega professionaalse personaliga ning neil harvendusraieon metsamajandamiseks ka isiklik varustus. Nad töötavad metsa ülestöötamise, metsakinnistu ostmise, hakkepuidu, kasvavate põõsaste ostmise, harvendusraieon metsa majandamise ja ka kasvava metsa ostmise kallal. Kõigi nende seas on üks olulisi ja ainulaadseid ülesandeid müüa ja osta hakkpuitu, mis sisaldab virnastatud puitu ja raiejäätmeid.

Nad ostavad hakkepuitu virnastatud võsa ja raiejäätmete kujul. Nad ostavad võsastunud rohtu ja haritavat maad ning ka võsastunud tundekohti, mis sobivad hakkpuidu tootmiseks. Kõige rohkem sobib hakkepuidu tootmiseks paju- ja lepavõsa ning muude vähem väärtuslike puuliikide hakkepuit. Erinevad puidud, mida parasiitide ja mädanike tõttu segi ajada, ei sobi samaks.

Raiejäätmete müügi hinnad otsustatakse enne müüki ning alles siis müüakse hakkepuit ja osutatakse vajalikke teenuseid. Metsal on oma meeskond, mis töötab kõigil raiejäätmete ja virnastatud võsa müügi eesmärkidel.

Metsa on väga keskendunud harvendusraieon metsamajandamisele ja pakub metsaomanikele sobivaid juhiseid ning haldab metsa ka lühi- ja pikaajalise kava alusel. Metsa majandamine on suur ülesanne ja seetõttu muutub metsaomanikel kogu metsa majandamine ise raskeks. Kui metsaomanik metsa Metsale müüb, hoolitsevad nad metsaomanikega juba arutatud kava alusel metsa eest nii pika kui ka lühiajaliselt.

Metsaomanikega ettepanekut ette valmistades arutab Metsa kindlasti kõiki küsimusi, nagu metsaomanike ootused ja visioon. Samuti arutatakse mitmesuguseid toetusi, metsamajandamiskava korraldust, metsa istutamist ja metsa majandamist, mis võib hõlmata võsa, haigete puude ja tuulemurdude raiumist. Nad keskenduvad ka l-le

Tulevase teabe saamiseks võtke meiega ühendust:

https://metsaabc.ee/

Telefon +372 506 3285


Kommentaarid

  1. Blogi on väga kasulik! Tänan teid suurepärase teabe eest. Metsa pakub metsaomanikele lühema või pikemaajalise koostöö võimalust. Selline mudel võimaldab metsa majandamist juhtida neil metsaomanikel, kellel lihtsalt pole selleks aega ega vaeva. Koostöö põhineb peamiselt ühiselt arutatud säästva metsamajandamise plaanil.HarvendusraieMetsa müüb metsamajandamisel raiutud ja võsast ning raiejäätmetest toodetud hakkpuidu sortimenti. Metsa lepib enne raietööde algust kokku ümara ja hakkepuidu hinnad. Samuti teostatud tööde ja teenuste hinnad.

    VastaKustuta
  2. Blogi on väga kasulik! Tänan teid suurepärase teabe eest. Metsa pakub metsaomanikele lühema või pikemaajalise koostöö võimalust. Selline mudel võimaldab metsa majandamist juhtida neil metsaomanikel, kellel lihtsalt pole selleks aega ega vaeva.Harvendusraie Koostöö põhineb peamiselt ühiselt arutatud säästva metsamajandamise plaanil. Harvendusraie Metsa müüb metsamajandamisel raiutud ja võsast ning raiejäätmetest toodetud hakkpuidu sortimenti. Metsa lepib enne raietööde algust kokku ümara ja hakkepuidu hinnad. Samuti teostatud tööde ja teenuste hinnad.

    VastaKustuta
  3. Blogi on väga kasulik! Tänan teid suurepärase teabe eest. Metsa pakub metsaomanikele lühema või pikemaajalise koostöö võimalust. Selline mudel võimaldab metsa majandamist juhtida neil metsaomanikel, kellel lihtsalt pole selleks aega ega vaeva. Koostöö põhineb peamiselt ühiselt arutatud säästva metsamajandamise plaanil. HarvendusraieMetsa müüb metsamajandamisel raiutud ja võsast ning raiejäätmetest toodetud hakkpuidu sortimenti. Metsa lepib enne raietööde algust kokku ümara ja hakkepuidu hinnad. Samuti teostatud tööde ja teenuste hinnad.

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Puiduhakke kasutamine aias | Metsa ABC

Populaarsed metsandusega seotud KKK-d Eestis | Metsa ABC

Puu langetamise planeerimine: mida tohib ja mida ei tohi ohutuse tagamiseks | Metsa ABC