Kasvav Metsa müük | Metsa ABC

 

Image for post
Matsa ABC

Estonia on kaetud 50% metsast. Need suurendavad Kasvava metsa müük ja müüakse ka siis, kui metsaomanik ei suuda metsa majandada. Metsa ABC on pühendunud meeskondadele, kes töötavad metsaosakonna nimel. Metsa ABC on üks Eestis tegutsevatest metsa ülestöötamise ettevõtetest. Nad töötavad tõhusalt Kasvava metsa müük ja majandamise suurendamiseks, pakkudes muid metsaga seotud teenuseid.

Metsa kasvatamine pole lihtne ülesanne, metsa kasvatamine võtab aastaid ja vajab protsessi käigus asjatundlikku järelevalvet. Metsas kasvades peab olema kindel nõuetes ja piirkonnas, kus peate oma metsa kasvatama. Metsa kasvatamiseks tuleb veenduda mulla toitumise tasakaalus, kahjurite ja haiguste eest kaitsmises, metsa pidevas veevarustuses või veesäästmises ning ka mitmesugustes liikides.

Image for post
Metsa abc

Metsa kasvatamiseks tuleb keskenduda peamiselt vee koristamisele, kuna metsa kasvatamine vajab suurt kogust vett. Tähelepanu tuleks pöörata sellele, et vihmavesi ei läheks üldse raisku, mistõttu on vaja korralikku veekoristust, mis võiks jõuda metsa igasse nurka.

Järgmine oluline asi, millele tuleb metsa kasvatamise ajal keskenduda, on sordid puuliikide valimisel. Ühte ja sama liiki ei saa kogu metsas kasvatada, kuigi see võiks olla hea võimalus põllumajandustootjatele oma investeeringu tasuvuse maksimeerimiseks. Kuid see võib hävitada bioloogilist mitmekesisust, kuna see piirab loomade, lindude ja putukate elamist sellel maal.

Samuti peate oma metsa kasvatamise ajal veenduma, et paigutate taime- või puuliigid vastavalt asukohale, et see ei mõjutaks teie maja ega teie naabermaju. Mõni puu võib aja möödudes tohutult kasvada ja mõni jääb väikseks. Seega tuleb suuri alasid hõlmavad liigid istutada majast eemale ja väikseid puuliike saab maja ümber istutada.

Kui elate Eestis ja selle ümbruses ning ei saa oma metsa hooldada, võite metsamajandusteenuse saamiseks pöörduda Metsa poole. Nad pakuvad metsamajandusteenuseid vastavalt otsustatud plaanile nagu lühi- ja pikaajalised plaanid. Koos metsamajandamisega pakuvad nad ka metsa ülestöötamist. Samuti ostavad nad metsakinnistuid, hakkpuitu, kasvavaid metsi ja põõsaid. Neil on ülesande täitmiseks koos isikliku transpordiga isiklik varustus ning meeskonnal on kohalikul metsaturul kahe aastakümne pikkune kogemus.

Source URL :- https://metsaabc-estonia.medium.com/how-to-grow-your-own-forest-metsa-abc-d2790d6db688

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Puiduhakke kasutamine aias | Metsa ABC

Populaarsed metsandusega seotud KKK-d Eestis | Metsa ABC

Puu langetamise planeerimine: mida tohib ja mida ei tohi ohutuse tagamiseks | Metsa ABC