Võsa raie | Metsa ABC

 Aja jooksul kahjustuvad mõned puude osad, mis tuleb puude kasvu säilitamiseks maha võtta. Põõsasaagimine peab toimuma sobiva tehnikaga, näiteks väljalõigatud okste välja lõikamine, õhukese kasvu väljavõtmine, juurte juurest kasvavate varte eemaldamine ja vee idanemine (tüvest ja okstest kasvavad püstised võrsed).     





Metsa puud võivad püsida terved, kui haiged oksad eemaldatakse, surevad, kahjustajatest koosnevad või koos hõõrutakse. Neid teenuseid saab teha kas metsaomanik või teenuse osutamiseks palgata professionaale.Võsa raie Eesti parim professionaalse teenuse pakkuja on MetsaABC, mis pakub kõikvõimalikke metsadega seotud teenuseid. Nad tegelevad metsa majandamisega pikaajaliste ja lühiajaliste kavade alusel, nagu on otsustatud konkreetse metsa nõuetest lähtuvalt. Metsamajandamise hinna lepivad kokku nii ostja kui ka müüja lepingud, lähtudes metsas nõutavast ülesandest. 

Kommentaarid

  1. Blogi on väga kasulik! Tänan teid suurepärase teabe eest. Metsa pakub metsaomanikele lühema või pikemaajalise koostöö võimalust. Selline mudel võimaldab metsa majandamist juhtida neil metsaomanikel, kellel lihtsalt pole selleks aega ega vaeva. Koostöö põhineb peamiselt ühiselt arutatud säästva metsamajandamise plaanil.Võsa raie Metsa müüb metsamajandamisel raiutud ja võsast ning raiejäätmetest toodetud hakkpuidu sortimenti. Metsa lepib enne raietööde algust kokku ümara ja hakkepuidu hinnad. Samuti teostatud tööde ja teenuste hinnad.

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Puiduhakke kasutamine aias | Metsa ABC

Populaarsed metsandusega seotud KKK-d Eestis | Metsa ABC

Puu langetamise planeerimine: mida tohib ja mida ei tohi ohutuse tagamiseks | Metsa ABC